Bestillinger

Jeg er ikke sikker på hvilken størrelse jeg skal have? 
Vi har en lang række størrelses guides tilgængelige på vores ”Downloads” side. Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvordan bestiller jeg varer gennem Freem DK
Da Freem DK har stort fokus på at levere kundetilpassede produkter, har vi ikke alle standardprodukter på lager. Hvad enten du ønsker et specialdesignet produkt eller et standard produkt kan du kontakte os her, så hjælper vi din ordre igennem og du modtager en faktura på mail.

Betaling
Betaling af din ordre foregår via en bankoverførsel. Du vil umiddelbart efter afgivelsen af ordren modtag en faktura på mail. Ordren sættes i produktion så snart denne faktura er betalt.

Speciallavede produkter

Hvordan tager jeg bedst mine egne mål?
For at opnå den bedst mulige pasform er det vigtigt at dine mål er korrekte. Derfor har vi lavet en video der viser hvordan målene bedst skal tages. Derudover henviser vi til vores måleskemaer som findes på download siden.

Hvor finder jeg skabelonerne til mit kommende dragt design?
Du kan finde de fleste af vores skabeloner på download siden. Hvis du ønsker ændringer til skabelonerne eller ønsker at få lavet dit helt egent design er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad koster det at få lavet et design?
Når du handler hos Freem DK er dit eget design altid med i prisen. Vi laver designet ud fra dine ønsker til layout, farver og sponsor logoer, og vi stopper ikke før du er tilfreds.

Jeg har tidligere prøvet at tage mine mål uden success er der en anden mulighed?
Hvis du føler dig usikker omkring processen i forhold til udfyldelse af måleskema er du altid velkommen til at besøge vores adresse i Aarhus. For at aftale til til opmåling bedes du blot kontakte os her

Hvilke farver kan jeg vælge?
Der et stort set kun fantasien der sætter grænser når du får lavet dragter hos Freem DK, dvs. at næsten alle farver er repræsenteret i vores katalog. For at få det fulde overblik over de tilgængelige farver kan du gå til Download siden og finde vores farve skemaer.

Hvor lang er leveringstiden på speciallavede ordrer?
Leveringstiden på speciallavede ordrer er 4-6 uger fra det endelige design er godkendt og den fremsendte faktura er blevet betalt.